Blog
Otthoni főzetekről
– minden, ami sörszerű, azaz főzött, fűszerezett és erjesztett,
házilag könnyen barkácsolható ital – saját fogyasztásra ajánlva!
+A sör.
5 legjobban sikerült söröm receptje
Retsina, a sör
Retsina - a bor? Retsina. Azaz retsina. Görögországi nyaralásokról biztos sokaknak...
Bajor búza – nyárra pont jó!
Weissbier - bajor búzasör Búzasör és búzasörök Második búzasöröm. Itt pontosítanom kell,...
Rest of the Wort – a sörcefrék maradékából
Mézsör helyett: egy Braggot a sörcefrék maradékából Miért maradék? Hogy miért is...
Vadsör – megszelidítve
A vadsörökről Az élesztő Vadsör, vagyis nagyon leegyszerűsítve "vadélesztőkkel"...
Kvász – helyett sör!
Vagy inkább kvász sör A kvász sör előtt azért röviden a kvászról is. Egy jobbára keleti szláv frissítő (de például a lengyeleknél is jólismert),...
Vienna latte – egy sweet stout
Ez egy rövid poszt lesz Vienna latte - egy sör a bécsi kávé hangulatában. Mármint a cél ez volt és remélhetőleg sikerült is elérni vagy legalábbis...
Retsina, a sör
Retsina - a bor? Retsina. Azaz retsina. Görögországi nyaralásokról biztos sokaknak dereng ennek a fanyar bornak a neve, egyeseknek talán az íze is....
Bajor búza – nyárra pont jó!
Weissbier - bajor búzasör Búzasör és búzasörök Második búzasöröm. Itt pontosítanom kell, hiszen búzasörből ez már a körülbelül sokadik: az eddigi...
Könyvajánló
Wolfgang Vogel: Házi sörfőzés Elméleti és gyakorlati útmutató az otthoni sörfőzéshez Nem...
Brut IPA – száraz, mint a sivatag
De miért pont Brut IPA? Tavaly ősszel bejelentkeztem egy webinariumra, mely a NEIPA (New...
Luc, én vagyok az APA-d
Luc Skywalker Imperial American Pale Ale - plusz egy adag fenyőrügy Persze, ha létezne...
Don’t Miss out
New Flavors
Events
News
San Francisco
1235 Divi St. #1000
San Francisco, Ca 19341
(351) 125-3123
Los Angeles
1275 Extra Road #2172
Los Angeles, Ca 40629
(323) 957-3613
New York
18234 Monarch Ave.
New York, NY 13434
(122) 555-9238