Blog
Otthoni főzetekről
– minden, ami sörszerű, azaz főzött, fűszerezett és erjesztett,
házilag könnyen barkácsolható ital – saját fogyasztásra ajánlva!
+A sör.
5 legjobban sikerült söröm receptje
Zsályaleves
Egy német búzasör, de nem "az" a búzasör! Igen, egy búzasörről van szó, de nem a híres...
Könyvajánló
Wolfgang Vogel: Házi sörfőzés Elméleti és gyakorlati útmutató az otthoni sörfőzéshez Nem...
Brut IPA – száraz, mint a sivatag
De miért pont Brut IPA? Tavaly ősszel bejelentkeztem egy webinariumra, mely a NEIPA (New...
Luc, én vagyok az APA-d
Luc Skywalker Imperial American Pale Ale - plusz egy adag fenyőrügy Persze, ha létezne...
Cervisia Antiqua – egy középkori(as) jellegű sör
A gyakran felmerülő kérdés: egyáltalán miért főzünk sört otthon? Kinek mit jelent, ugye a házi sörfőzés. Van akinek az adja az élményt, hogy otthon...
Rest of the Wort – a sörcefrék maradékából
Mézsör helyett: egy Braggot a sörcefrék maradékából Miért maradék? Hogy miért is maradék? Miután a hobbi sörfőző megtervezi a főzetét, megrendeli a...
Vadsör – megszelidítve
A vadsörökről Az élesztő Vadsör, vagyis nagyon leegyszerűsítve "vadélesztőkkel" erjesztett sör. Eredetileg természetesen minden sörélesztő "vad"...
Zsályaleves
Egy német búzasör, de nem "az" a búzasör! Igen, egy búzasörről van szó, de nem a híres bajor weissbier/weizenbier-ről, hanem egy északabbi...
Re:Dragon – Válasz a Sárkányra
A Válasz elkészült - de mi volt A Kérdés? Készült egy Red IPA. De erről majd később....
Akkor most próbáljuk ki a NEIPA-t!
Egy kis etimológia - helyett New England IPA a neve ennek a viszonylag friss...
Black of White – ismét egy édes stout
Mit terveztünk? Egy újabb édes stoutot. Talán rémlik, volt már hasonló, nem is olyan...
Don’t Miss out
New Flavors
Events
News
San Francisco
1235 Divi St. #1000
San Francisco, Ca 19341
(351) 125-3123
Los Angeles
1275 Extra Road #2172
Los Angeles, Ca 40629
(323) 957-3613
New York
18234 Monarch Ave.
New York, NY 13434
(122) 555-9238