Blog
Otthoni főzetekről
– minden, ami sörszerű, azaz főzött, fűszerezett és erjesztett,
házilag könnyen barkácsolható ital – saját fogyasztásra ajánlva!
+A sör.
5 legjobban sikerült söröm receptje
Re:Dragon – Válasz a Sárkányra
A Válasz elkészült - de mi volt A Kérdés? Készült egy Red IPA. De erről majd később....
Akkor most próbáljuk ki a NEIPA-t!
Egy kis etimológia - helyett New England IPA a neve ennek a viszonylag friss...
Black of White – ismét egy édes stout
Mit terveztünk? Egy újabb édes stoutot. Talán rémlik, volt már hasonló, nem is olyan...
Milky Weight – egy karácsonyi fekete
Milky Weight - de mitől súlyos? Itt a karácsony és itt egy édes stout sör. Elolvasva a...
The Smokest Raw Berry – Rauchbier szamócásan
The Smoke Strawberry/The Smokest Raw Berry "thesmokestrawberry" Kicsit hajaz a híres A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz kezdetű...
Könyvajánló
Wolfgang Vogel: Házi sörfőzés Elméleti és gyakorlati útmutató az otthoni sörfőzéshez Nem titok, sört főzni nem egy agysebészet, sem pedig...
Brut IPA – száraz, mint a sivatag
De miért pont Brut IPA? Tavaly ősszel bejelentkeztem egy webinariumra, mely a NEIPA (New England IPA) erjesztéséhez javasolt élesztőket vizsgálta,...
Luc, én vagyok az APA-d
Luc Skywalker Imperial American Pale Ale - plusz egy adag fenyőrügy Persze, ha létezne egyáltalán Imperial APA. Bár, ha jobban belegondolunk, miért...
Milky Weight – egy karácsonyi fekete
Milky Weight - de mitől súlyos? Itt a karácsony és itt egy édes stout sör. Elolvasva a...
Measure
Mi az a mézsör? Sör-e egyáltalán? Measure - mézsör, amit igyunk mértékkel! Főleg, hogy...
Örömfőzés – honlapunk bemutatkozik
Örömfőzés Főzés gép nélkül - csakis fazékban! Kedves Olvasó! Örülünk, hogy ránk...
Don’t Miss out
New Flavors
Events
News
San Francisco
1235 Divi St. #1000
San Francisco, Ca 19341
(351) 125-3123
Los Angeles
1275 Extra Road #2172
Los Angeles, Ca 40629
(323) 957-3613
New York
18234 Monarch Ave.
New York, NY 13434
(122) 555-9238