Blog
Otthoni főzetekről
– minden, ami sörszerű, azaz főzött, fűszerezett és erjesztett,
házilag könnyen barkácsolható ital – saját fogyasztásra ajánlva!
+A sör.
5 legjobban sikerült söröm receptje
Measure
Mi az a mézsör? Sör-e egyáltalán? Measure - mézsör, amit igyunk mértékkel! Főleg, hogy...
Örömfőzés – honlapunk bemutatkozik
Örömfőzés Főzés gép nélkül - csakis fazékban! Kedves Olvasó! Örülünk, hogy ránk...
Rozsos IPA
Miért az árpa? Az már biztos mindenkinek tiszta lett mostanra, hogy a sör víz, komló,...
Pěnice – cseh prémium pilseni
Pěnice, a cseh csalogány Vagy poszáta (Sylvia borin)? Nem tudni biztosan, csak azt,...
AleMania – első Altbier főzetem
Mi is az az Altbier? Még néhány éve, mikor a sörfőzéssel ismerkedtem olvastam Wolfgang Vogel Házi sörfőzés-ében az Altbier-ről. Mondhatom, nem...
Re:Dragon – Válasz a Sárkányra
A Válasz elkészült - de mi volt A Kérdés? Készült egy Red IPA. De erről majd később. Előbb inkább dicséretes szokásomról emlékeznék meg, miszerint...
Akkor most próbáljuk ki a NEIPA-t!
Egy kis etimológia - helyett New England IPA a neve ennek a viszonylag friss sörtípusnak, viszont ahogy már az IPA rövidítést sem szükséges...
Black of White – ismét egy édes stout
Mit terveztünk? Egy újabb édes stoutot. Talán rémlik, volt már hasonló, nem is olyan rég. Ezért sem lesz túl hosszú ez a poszt. Egyébként valahogy...
Rozsos IPA
Miért az árpa? Az már biztos mindenkinek tiszta lett mostanra, hogy a sör víz, komló,...
Pěnice – cseh prémium pilseni
Pěnice, a cseh csalogány Vagy poszáta (Sylvia borin)? Nem tudni biztosan, csak azt,...
málnAPArádé
Az APA származása American Pale Ale-t, azaz APA-t korábban és készítettem már,...
Don’t Miss out
New Flavors
Events
News
San Francisco
1235 Divi St. #1000
San Francisco, Ca 19341
(351) 125-3123
Los Angeles
1275 Extra Road #2172
Los Angeles, Ca 40629
(323) 957-3613
New York
18234 Monarch Ave.
New York, NY 13434
(122) 555-9238