Blog
Otthoni főzetekről
– minden, ami sörszerű, azaz főzött, fűszerezett és erjesztett,
házilag könnyen barkácsolható ital – saját fogyasztásra ajánlva!
+A sör.
5 legjobban sikerült söröm receptje
Ismét a kvászról
Italunk a blog többi italához hasonlatosan erjesztett. Ez természetes is, hiszen itt más...
Mézsör /hu: márc; en: mead; no: mjød/
Regényekben, filmekben mindenféle harcosok, jórészt bozontos északi népek hahotáznak...
A kvász /ru: KBAC/
Miért készít az ember egyáltalán kvászt? A válasz talán alapvetően az lehet, hogy...
Az alapötlet
A nyájas olvasó, ha sört vagy efféle huncutságot kíván inni, akkor nyilván betéved egy...
Rest of the Wort – a sörcefrék maradékából
Mézsör helyett: egy Braggot a sörcefrék maradékából Miért maradék? Hogy miért is maradék? Miután a hobbi sörfőző megtervezi a főzetét, megrendeli a...
Egy fekete Karácsonyra
Oatmeal stout Karácsonyra Egy fekete Karácsonyra. Kétértelmű elnevezés, tudom, ahogyan a főzet angol neve is. Ha majd utólag visszatekintünk...
Vörös Veszedelem
Főzzünk egy Amerikai IPA-t! Egy szép reggel (vagy egy szomorú hétvégén, mit tudom én már mikor is történt) gondoltam, megfőzöm eddigi rövid...
EZ MI? Kólasör. Vagy Sörkóla?
Az ötlet Igazi reneszánszuk van a különböző gyümölcsös ízesítésű söröknek. Adnak a sörökhöz szilvát, mangót, narancsot, meggyet, málnát és...
Kvasz – újból
Istenem, megmondani sem tudnám, milyen rég nem főztem már semmit! Igen, talán meg...
Kvász 2.0
Hosszabb ideig szüneteltettem a főzést, igazából én sem tudom, miért. A napokban végre...
Offtopik
Úgy alakultak a dolgok, hogy a téli időszak kicsit holtszezon lett főzögetés...
Don’t Miss out
New Flavors
Events
News
San Francisco
1235 Divi St. #1000
San Francisco, Ca 19341
(351) 125-3123
Los Angeles
1275 Extra Road #2172
Los Angeles, Ca 40629
(323) 957-3613
New York
18234 Monarch Ave.
New York, NY 13434
(122) 555-9238