Blog
Otthoni főzetekről
– minden, ami sörszerű, azaz főzött, fűszerezett és erjesztett,
házilag könnyen barkácsolható ital – saját fogyasztásra ajánlva!
+A sör.
5 legjobban sikerült söröm receptje
Scottish export ale – whiskyvel
Sör, szimplán whiskyvel Talán a tél az oka, de mostanában többnyire malátásabb...
Chördonnay – az amerikai árpabor
Mire kell vigyázni, ha a sör egy bor? Ezúttal a karácsonyi forgatagban (forgatag, ez...
Olaszok hihetetlen kalandjai Leningrádban
Egy Imperial Stout az év végére Olaszok hihetetlen kalandjai Leningrádban. Ízlelgessük...
Egy fekete Karácsonyra
Oatmeal stout Karácsonyra Egy fekete Karácsonyra. Kétértelmű elnevezés, tudom,...
Cseh erdő – egy egyszerű, de mégis összetett sör
Ez most ismét egy rövid poszt lesz, viszont annál több belső hivatkozással, hiszen így vagy úgy, de már többször főztem - legalábbis részben -...
Csúszásveszély!!!
Egy kellemesen keserű és fűszeres sör a nyári napokra A Csúszásveszély egy újabb amerikai IPA, volt már hasonló: gyömbéres és búcsúzkodó...
Lúdláb sör
Főzzünk tortát! Mindig nagy kedvencem volt a lúdláb torta. Gyerekkoromban még csak-csak elkészített nekem valaki, vénségemre azonban...
Búcsúsör
Szerenád helyett Nem én búcsúzom, hanem a diákjaim. Befejezték a középiskolát és vár rájuk az érettségi. Ezt terveztem írni mikor még úgy...
Irish Red Ale – az ír vörös
Miből készült Gondoltam, ha már volt angol söröm (Englis IPA, igaz, arról nem...
Második árpaborom: a Winetwo
Második árpaborom Ismét az amerikai árpabor került terítékre. Azaz először is a...
Gose, a sós sör
Gose, egy kevéssé ismert búzasör Kezdjük a lényegtelennel: ezt most elrontottam....
Don’t Miss out
New Flavors
Events
News
San Francisco
1235 Divi St. #1000
San Francisco, Ca 19341
(351) 125-3123
Los Angeles
1275 Extra Road #2172
Los Angeles, Ca 40629
(323) 957-3613
New York
18234 Monarch Ave.
New York, NY 13434
(122) 555-9238