Blog
Otthoni főzetekről
– minden, ami sörszerű, azaz főzött, fűszerezett és erjesztett,
házilag könnyen barkácsolható ital – saját fogyasztásra ajánlva!
+A sör.
5 legjobban sikerült söröm receptje
Vörös Veszedelem
Főzzünk egy Amerikai IPA-t! Egy szép reggel (vagy egy szomorú hétvégén, mit tudom...
EZ MI? Kólasör. Vagy Sörkóla?
Az ötlet Igazi reneszánszuk van a különböző gyümölcsös ízesítésű söröknek. Adnak...
Lombic oak
Előzmények Előző posztomban egy kísérletről volt szó, a kovászos erjesztésű...
Lombic (Lambic – 23D)
Nem az első söröm a lambic, de még az elsők közül való. Sok hobbisörfőző kész receptek...
Vienna latte – egy sweet stout
Ez egy rövid poszt lesz Vienna latte - egy sör a bécsi kávé hangulatában. Mármint a cél ez volt és remélhetőleg sikerült is elérni vagy legalábbis...
Frankie Gose2 Holly Wood
Gose: Ittál már sós sört? Második Gose típusú söröm. Egy német búzasörről van szó, mint korábban is írtam róla (akkor részletesebben). Nem,...
Születésnapi sör
Láger sör, ami nem is igazi láger sör: a steambeer Huszonkettedik főzetem, de az első lágerem, azaz alsóerjesztésű söröm. Igazából ez sem az,...
Heather ale, avagy a skót hangavirágos sör
Hangasör: az ötlet Skóciáról nem sok növény jut az eszembe, de hogy a komló tutira nem, az hótziher. Viszont ott van például az árpa, amiből sört...
Scottish export ale – whiskyvel
Sör, szimplán whiskyvel Talán a tél az oka, de mostanában többnyire malátásabb...
Chördonnay – az amerikai árpabor
Mire kell vigyázni, ha a sör egy bor? Ezúttal a karácsonyi forgatagban (forgatag, ez...
Olaszok hihetetlen kalandjai Leningrádban
Egy Imperial Stout az év végére Olaszok hihetetlen kalandjai Leningrádban. Ízlelgessük...
Don’t Miss out
New Flavors
Events
News
San Francisco
1235 Divi St. #1000
San Francisco, Ca 19341
(351) 125-3123
Los Angeles
1275 Extra Road #2172
Los Angeles, Ca 40629
(323) 957-3613
New York
18234 Monarch Ave.
New York, NY 13434
(122) 555-9238